Veelgestelde vragen: Bezorging


Bezorging

 • Verzendt Candy Express ook buiten Nederland?

  Nee, helaas verzenden wij op dit moment alleen nog binnen Nederland

 • Wat gebeurt er met mijn pakket als ik niet thuis ben tijdens de bezorging?

  Tijdens het afronden van de bestelling kun je er ook voor kiezen om jouw pakket te laten bezorgen bij een PostNL pakketpunt in jouw buurt, zodat je het pakket op een geschikt moment kunt ophalen.

  Indien je niet thuis bent tijdens de eerste bezorgpoging, zal de bezorger de volgende dag een nieuwe bezorgpoging doen. Er zijn in totaal 3 bezorgpogingen. De bezorger zal na een eerste poging een formulier in de brievenbus stoppen waarmee je online een nieuwe bezorgpoging kunt inplannen. Na een derde mislukte bezorgpoging wordt je pakket naar een PostNL pakketpunt gebracht, waar deze nog ± 2 weken opgehaald kan worden.

 • Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
  Covid-19 Update: Door alle Covid-19 beperkingen is er een enorme drukte ontstaan bij de distributielocaties van PostNL. De bezorging van je pakket kan hierdoor een aantal dagen vertraging oplopen. Wij kunnen helaas niet meer garanderen dat je pakketje de volgende dag geleverd wordt als je voor 16.00 uur een bestelling plaatst. Houd hier s.v.p. rekening mee tijdens het bestellen!


  Voor elke bestelling geldt (binnen Nederland) een levertijd van 1 à 2 werkdagen. Na je bestelling ontvang je een Track & Trace code via e-mail, waarmee je via de PostNL Track & Trace service kunt bekijken waar jouw pakketje zich in het bezorgproces bevindt.

  Candy Express streeft ernaar om bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur geplaatst zijn, nog dezelfde dag te verzenden, zodat je de bestelling de volgende dag in huis hebt.


  Let op! Je bestelling kan pas worden verzonden zodra de betaling voldaan is. Betalingen per iDeal & PayPal worden direct doorgevoerd, als je met een creditcard betaalt ontvangen we de betaling meestal binnen een uur. In heel zeldzame gevallen kan het 1 tot 3 werkdagen duren voordat we de creditcard betaling ontvangen.