Veelgestelde vragen: Betalen


Betalen

 • Met welke methoden kan ik betalen?

  Je kunt bij Candy Express betalen met iDEAL, Creditcard en Couponcode.

  Via iDEAL: Deze betaalmethode is mogelijk indien je een Nederlandse bankrekening hebt. Bij deze methode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

  Via creditcard (Visa en MasterCard). Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en het MultiSafepay betaalscherm verder afrekenen.

 • Hoe wordt de veiligheid van mijn betaalgegevens gegarandeerd?
  Alle betalingen worden veilig afgehandeld door MultiSafepay, een vertrouwde betaaldienst voor aankopen via internet. Bij het afrekenen wordt een beveiligde verbinding tot stand gebracht volgens een zogenaamde SSL procedure. Dit is herkenbaar aan het slot-symbool in de adresbalk van uw browser en het webadres beginnend met https://. Tenslotte wordt via de beveiligde betaalomgeving van jouw bank of creditcardprovider de betaling afgerond.
 • Hoe gebruik ik mijn kortingscoupon?
  In het afrekenscherm kun je een couponcode invullen. Tijdens het invullen is het belangrijk dat je de code exact overneemt in het daarvoor bestemd vakje. Hierna wordt de waarde van de couponcode verrekend met het te betalen bedrag.